Ons
Team

Gedreven door hun natuurlijke visie op teamontwikkeling, bundelen equitherapeut Evelien en organisatiepsychologe Benedikte met Equiteam hun krachten om teams te versterken.

Evelien,

Psychotherapeut en paardencoach

Ik ben Evelien Vanluchene. De boeiende relatie tussen mens en paard fascineert me al van toen ik een kind was. Als eerste equitherapeut in België bouwde ik de afgelopen 15 jaar een brede expertise op in het professioneel begeleiden van mensen en hun veranderingsprocessen.

 

Dankzij de rijke ervaringen als paardencoach en oplossingsgericht psychotherapeut zag ik de fascinerende band tussen mens en paard steeds duidelijker, ruimer en boeiender worden. Het toepassingsveld werd tijdens dit proces ook breder. Ik ondervond hoe de kracht van een natuurlijke coaching met paarden ook bij groepen een krachtige dynamiek teweeg brengt.

 

Door te werken met paarden, ontstaat een niet-beoordelende omgeving. En dat is vaak net wat een team nodig heeft om verder te geraken.

Benedikte,

Organisatiepsychologe

Ik ben Benedikte Demeestere. Ik geloof dat iedermens de krachten en inzichten heeft om zijn of haar leven zelf te sturen en gelukkig te zijn.

 

Ik studeerde Bedrijfspsychologie (RUG, 1989) en vulde dit doorheen de jaren aan met vormingen en expertise in leiderschapsontwikkeling, teamdynamica, loopbaanbegeleiding, training in stress- en burn-outpreventie en individuele coaching.

 

Vandaag koester ik met mijn bedrijf BE COACH de missie om beweging te brengen in de projecten van mensen, en dat vanuit hun persoonlijke resources.

 

Dankzij hun natuurlijke manier van samenwerken zijn paarden waardevolle partners om ons inzicht te bieden in bedrijfsprocessen.

De paarden,

Meesters in samenwerking

Paarden zijn sterk voelende dieren. Zo geven zij ons duidelijke feedback over onze communicatie en manier van handelen. Met de feedback van de paarden en teamleden gaan we aan de slag om persoonlijk en als team te groeien.

 

Onze kudde staat klaar om jullie te begeleiden op een leuke, intensieve, actieve en ervaringsgerichte manier.

Ontdek ons aanbod voor teams en individuen